Kevtris

Kevtris voor Windows Mobile

Tetris-achtige toestanden op je telefoon

Iedereen die wel eens met blokken heeft gespeeld, kent de klassieker Tetris. De game is op praktisch elk apparaat beschikbaar, ook op je mobiele telefoon. Kevtris is een gratis spel in de trant van de populaire blokkenschuiver, met 5 interessante... Lees de volledige beschrijving

Uitmuntend
8

Iedereen die wel eens met blokken heeft gespeeld, kent de klassieker Tetris. De game is op praktisch elk apparaat beschikbaar, ook op je mobiele telefoon. Kevtris is een gratis spel in de trant van de populaire blokkenschuiver, met 5 interessante spelmodi.

Kevtris biedt meer dan het reguliere blokjes schuiven en strategisch vullen van openingen. Er is uiteraard een 'klassieke modus' waarin je het nostalgische Tetris-gevoel botviert, echter krijg je meer in dit pakket. Denk aan de spelmodus 'Wacky Blocks' -een modus met anders gevormde blokken- of aan 'Slider', waarbij je hele rijen mag schuiven.

Kevtris ziet er prima uit en het spel is te configureren naar eigen smaak. Het mag dan wat stil zijn door het ontbreken van muziek, de prettige variatie houdt menige speler zoet.

Mooie graphics sieren deze nostalgische game, die dankzij 5 spelmodi niet snel verveelt. Kevtris is een aanrader voor elke Tetris-liefhebber.

Meeste downloads Strategiespellen voor windowsmobile

Beoordelingen about Kevtris

Promotie×